Min Lunch.


Justice - A Cross The Universe - We Are Your Friends.


Fildelning.

Mycket snack i media om The Piratebay rättegången. Det är sjukt många som ställer sig bakom The Piratebay i denna cirkusen. Men allvarligt, det går inte att försvara fildelning, egentligen. Tänk efter nu, det är stöld!
Hörde på radion för några veckor sedan där det ringde in en lyssnare och sa "Jag är student, jag har inte råd att lägga si och så mycket pengar på musik" Men va i helvette? Om du inte har pengar, går du in i en butik och snor en skjorta då?

För det är faktiskt samma sak, hur man än vrider och vänder på de så är det stöld!
Fildelning är fantastiskt på alla sätt och vis men tänk på de personer som har gjort jobbet, de personer som gjort så ni kan lyssna på den musik ni önskar. Vill ni inte ge tillbaka någonting till dessa?

Visa respekt mot de artisterna NI älskar!

Fredag.

Fredagar är så underbara. Det spelar liksom ingen roll hur trött man är när man går upp, man vet att snart är de ledigt och de behövar man inte gå upp 06.45, underbart.

A Cross The Universe.

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Innanför dörren ligger ett paket med skivor jag beställt. Jag öppnar paketet och kollar så att allt står rätt till, de gör de. En av de skivorna jag har beställt är Justice-A Cross The Universe (Ltd Edition). Jag sätter i skivan, lyssnar, njuter, lyssnar, njuter. Grymt bra, Live från San Fransico!

Fransmän, vad ska man säga?


Anna Braun.

Jag läser sjukt mycket bloggar. Denna: www.1000apor.se/blogs/anna, är riktigt bra!
Sjukt bra klipp/bilder. Kolla in den!

Expressen.

"Hjälp oss genom att beskriva felet:"

Om ni inte har märkt detta så är felet när man ska in på er hemsida, då står det "tillfälligt avbrott" och man kan inte gå vidare på sajten!



Kyuss - Green Machine.

Känn er nedslagna!


Min morgon.

Klockan ringer, jag är sjukt trött. Vill verkligen bara ligga kvar men vad ska man göra? Kollar ut genom fönstret och ser att de ösregnar, man blir inte direkt piggare av detta. Jag slänger i mig lite flingor och klär på mig. Jag går nu ut i detta helvettesväder och ställer mig och väntar (!) på min skjuts (i ösregnet) till jobbet som är sen!

Resan till jobbet går bra, men när jag kommer in på kontoret och ska sätta på kaffe så har någon jävel glömt att stänga av bryggaren sen igår. Detta innebär att det är bränt jävla kaffe i botten och jag får ställa mig och diska skiten.

Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart, där är vi nu!


 



Jobb, jobb, jobb.

Sitter här på jobbet och har faktiskt riktigt jävla tråkigt. Jag jobbar till fem och varenda jävla minut känns som en timme. Jag jobbar som säljare och jag känner verkligen inte för att prata med någon. Inte så jävla bra taktik men så är de ibland!

En sak jag har stört mig på väldigt mycket idag är de här jävla bröllopet med Daniel och Victoria. Enligt mig en fjäder som blivit en stor jävla höna! Hörde en gubbe på radion som tyckte de va fel att Victoria skulle gifta sig med "en vanlig gymägare"

Dags att vakna upp ur 1800-talet kanske. . .


Justice - Master of Puppets.


"Din svarta jävla negerfitta".

Sitter här och läser GT/Expressen på lunchen. De står om en kvinna som har blivit utsatt för en rasistattack på en spårvagn här i Göteborg. Föraren skall ha kallat kvinnan för "Din svarta jävla negerfitta" och skall även ha sagt "Hoppas du blir våldtagen på väg hem"

Hur e de med respekten egentligen? Finns den kvar? Hur kan man önska att en medmänniska ska bli våldtagen?
Man blir lite orolig faktiskt.

Skilsmässa= Miljöbov?

Lysnar på P3, där citerar de någon gubbe från Australien som är insatt i politiken. Han har gått ut och sagt att de som skiljer sig är miljöbovar. Detta på grund av att man skaffar ett nytt boende och allt vad det innebär.
Vet inte riktigt om jag håller med här, inte ens lite!

0-0.

Då va första matchen avklarad. Synd med 0-0, men de känns endå som ett rättvist resultat. Givetvist blir det grymt svårt på Old Trafford men jag är endå optimistisk. Folk snackar om att United får tillbaka massa spelare, men glöm inte att även Inter får tillbaka spelare som Samuel & kanske till och med Materazzi.

Riktigt skönt att Young Guns piskade till Roma!

Solo Inter!


Death From Above 1979.


Musik.

Sitter här och ska köpa lite skivor. Jag har fyra stycken skivor i min kundvagn, det totala priset är 626:- Hur i helvette ska man kunna motivera folk till att köpa skivor? Egentligen. . .

Ikväll.

Ikväll smäller det! Har vart nervös e flera veckor angående denna fantastiska match som utspelar sig på Giuseppe Meazza! Jag tror inte folk förstår hur viktig denna match är för Inter, kanske en av de viktigaste någonsin om Inter ska bli respekterade som en toppklubb i Europa. Det är med stor optimism och engagemang jag kommer följa kvällens match!

Io Sono Interista, forza ragazzi!



Grinderman.


Svennis.

Hittade gamla bilder på Svennis. Var han inte fantastiskt snygg förr!
Kolla jackan, glasögonen, klockan! Här snackar vi fashion.



Kaffe.

Finns inget som är så underskattat som en kopp kaffe. Specielt inte morgonkaffet en måndagsmorgon!
Det kommer att bli en underbar vecka, jag känner de!

Underbart!

Idiot.

Hade ett samtal med en sån jävla idiot idag. Jag talade om hur mycket jag gillade bandet The Clash. Jag spelade upp låten Death Or Glory och han säger:

- Hur svårt kan det vara och göra en sådan låt?
- Vad menar du?
- Men hur svårt kan det ha varit och göra denna låten?

Och därefter hade vi en lång jävla diskussion angående detta. Man lyssnar väl för i helvette inte på musik för att de är svårt att göra den? Om folk nu hade gjort detta hade vi antagligen inte haft någon punk över huvud taget, Beatles hade antagligen inte vart kända och ingen jävel hade vetat vilka The Clash, Sex Pistols, Ramones, Glasvegas mm vart!

Helvette vad irriterad jag är!

Popcirkus.

Jag satt och kollade på reprisen av programmet popcirkus igår. Helt okej faktiskt, tycker det var lite konstigt att HammerFall var med dock. Men vi är i Sverige, vad kan man begära?


Anna Ternheim verkar vara en riktigt skön individ. När hon fick pris på grammisgalan blev hon så underbart glad så man trodde nästan hon var oseriös!? Men en sak som jag märkte när jag såg henne på popcirkus där hon för övrigt gjorde väldigt bra ifrån sig. . .


Har hon inte väldigt stora fötter? Bara en tanke. . .

Bild lånad från rockfoto.nu
Foto lånat från rockfoto.nu

Lördag.

Lördag är en härlig dag. Det är bra fotboll på tv, man kan sova länge & man kan liksom ligga i soffan med gott samvete. Det ska jag nämnligen göra idag, ligga i soffan!


Blogg.

Det här med blogg verkar intressant. Här länge tänkte på de, riktigt länge alltså.

Alla, har en blogg idag. Nästan i alla fall. Det är väl därför jag inte riktigt jag har tagit mig i kragen och fått det gjort. Ska bli kul å se hur långt detta går, hur många som delar mina åsikter från det ena till det andra. Ska bli riktigt intressant!


Håll till godo.


Grazie.


RSS 2.0