P3.

Joel Alme med "Snart Skiner Poseidon" splas just nu på SR P3. Är inte detta underbart!

-För vi glömmer aldrig ÄNGLARNA!


Johanna Johansson.

Detta är svenska supermodellen Johanna Johansson. Hon har gjort stora jobb med tex Prada.


Men ser hon inte lite läskig ut?

Min kväll.

Då kom man hem efter en trevlig kväll. Var på Henriksberg och kollade på ett grymt band. Contra! Riktigt, riktigt bra! Kvällen slutade med äktenskapsbråk och andra t tvetydigheter så jag bestämde mig för att dra hem. Kolla in dem på myspace!


Macbook.

Jag har skaffat mig en Macbook. Denna maskin är helt fantastisk. Så jävla grymt. Nu sitter jag och njuter av Thåström och dricker en kall öl. Livet är bra underbart ibland!

Sjukaste jag sett.


Posten kör runt i dessa bilar. Kul att krocka med denna. . .

Fantastisk start.

Detta är en fantastisk start. En grym capachino på Espresso House. Folk snackar om Starbucks hit och dit. Folk åker utomlands och tar kort på sig själva med Starbucks muggar. Folk tycker att Starbucks är så jävla gott, detta på grund av att kändisar springer runt med deras muggar! Men vakna! Det är inte godare än Espresso House!


Underskattat:


Samtal med Fredrik Wikingsson.

Jag ringde upp Fredrik Wikingsson:

-Ja de e Fredrik
-Vem är detta?
-Fredrik
-Fredrik Wikingsson?
-Jajamen
-Jag är nog fan ditt största fan
-Skämtar du? fan va kul. Vänta lite dig måste jag prata med!
-Jajamen
-Min telefon håller på att dö här, kan jag ringa upp dig?
-ja, för fan! Gö de.
-Nej, vänta lite. De funkar här nu. Hur är de med dig då?
-jodå, de e fint! Hur är de själv?
-De e bra. Så jävla bakfull bara.
-Haha, jasså. Va gjorde du igår då?
-Drack en jävla massa sprit!
-Är de Philip jag hör där i bakrunden?
-Ja, tyvärr.
-Är det inte jobbigt att han alltid ska stå i centrum?
-Jo, ja tänker på de varje dag när jag vaknar.
-Haha, kan tänka mig de, men de måste endå ha känts gött att
din farsa spöade hans farsa?
-Jo, de va en viktig seger!
-Men du, kan inte du skicka något singerat till mig?
-Du, gör så här att du skickar frankerat brev till . . . . så skickar
jag tillbaka!?
-Jo för fan!
-Tack så mycket & ha de gött nu!
-ja desamma!
-Dö, hälsa din runde vän med.
-Haha, ja de ska jag göra
-Säger vi, hej!
-Ha det fint nu, hej!

Villareal.

I dagens fotboll handlar nästan allt om pengar. Läste på fotbollskanalen.se att alla de Villarealsupportrar som har årskort och förlorat jobbet kommer att få gratis årskort nästa säsong.

"- Säsongskortsinnehavare som blivit arbetslösa får gratis kort nästa år. Idéen är att klubben har ett socialt ansvar och de som har förlorat sitt jobb ska ha möjlighet att se fotboll på El Madrigal, säger klubbens president Fernando Roig."

Jag anser att detta är ett steg frammåt för fotbollen. Då många föreningar ofta glömmer att det är supportrarna som är klubben. Spelare kommer och går men supportrarna finns alltid kvar!


Marcus Birro.

Jag gillar Marcus Birro. Han är en skön gubbe som har riktigt bra koll på italiensk fotboll och den italienska kulturen. Men! Jag har faktiskt börjat tröttna lite på Marcus. Detta tycker jag är väldigt synd. Det mesta han skriver handlar i slutändan om hur jävla bra han själv är. Detta kan bli ganska tröttsamt efter ett tag. Detta kan ni läsa på hans blogg:

"Jag skulle aldrig få för mig att skriva långa hatiska mail till människor som tycker något annat än jag. Jag skulle aldrig pissa ner mig själv genom att hata anonymt på internet som en skitkäkande fluga. Jag skulle aldrig stå på en arena och skrika ut mitt hat mot människor som har andra färger på sin halsduk."

Jag, jag, jag & jag! Kom igen nu Marcus, hitta tillbaka. Jag kommer inte att sluta läsa Marcus blogg. Förr gjorde jag det med stort engagemang. Men nu vet jag faktiskt inte varför jag läser den längre!

Bobby.

Bobby är en mysig gubbe. Han är en av Linda Rosings medhjälpare i programmet "Den rätte för Rosing". Han är någon slags kändisfrisör. Jag var inne och kollade på hans salong´s hemsida och fick syn på detta:



Ser ni att en klippning kostar 390:- Men då är det inte Bobby som klipper er. Vill ni att Bobby ska klippa er så kostar det 690:- Undra vad man får extra om man blir klippt av Bobby!?

Nya Facebook.

Det snackas mycket om det "Nya Facebook". Hur dåligt och hemskt detta är. Jag tycker inte att det är bra. Jag tycker det är dåligt. Det jag blir mest oroad över är inte att "Nya Facebook" är dåligt, utan hur mycket människor det är om engagerar sig i det. Det som oroar mig är att folk har så otroligt tråkiga liv att det lägger ner så mycket tid på att visa folk att de inte gillar det "Nya Facebook". Det görs grupper, omröstningar och så vidare. Egentligen finns det bara ett ord för detta.

Sorgligt.

Svenskt väder.

Är inte de svenska vädret underbart. Igår var de gott med värme och sol. Idag är det snöstorm!

Skönt.


Dagens Tv.

Jag har ett monsterpaket när det gäller tv-kanaler. Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag har detta. Igår när jag satt hemma och kollade på tv så var det så jävla mycket skit så man blir nästan deprimerad. Det borde endå vara någonting bra som går på tv kl 20.00 en Söndagskväll. Men inte.

Singing Bee, är det någon som tycker detta är bra? Det kan det väl endå inte vara! Tv3, hur tänkte ni här?

Min dag.

Min Söndag har varit en riktigt skön dag. Drog mig in mot stan vid 12 tiden. Strosade runt lite i det underbara vädret. Köpte en del nödvändiga köp. Tog en kaffe. Satt lite i solen på Kungsportsplatsen.



Sedan begav jag mig till Gamle Port som ligger tvärs över gatan och åt lunch. Det blev en helstekt fläskytterfilé. Faktiskt riktigt fint. 



Göteborg är en fantastisk stad. Det är lätt att man inte uppskattar de alla dagar. 

Pretty Green.

Pretty Green heter Liam Gallagher´s egna klädmärke. Man kan inte tycka illa om denna man:


Gårdagen.

Igår va jag på en riktigt tråkig förfest. Det var  faktiskt nått utav de tråkigaste på länge. Det började med att två tjejer började tjafsa, detta slutade med att den ena tjejen satt och grät på toaletten. Sen var det fight vid stereon om vilken musik som skulle spelas. Detta slutade med att det inte blev någon musik ifrån stereon. Istället var det någon jävel som drog fram en jävla gitarr å började spela. Det finns få saker som jag avskyr så mycket som gitarrspelande människor på förfest.

Det hela slutade att jag drog hem. På väg hem såg jag att min granne var uppe. Så jag gick upp och drack ett glas vin där istället.

Lunch.

Älskar den här tiden av dagen. Sitter bara å väntar på att de ska bli lunch. Det bara vattnas i munnen!



Fredag.

Idag är det Fredag. Det är väl ingen direkt som har missat detta. Underbart väder är en av anledningarna till en riktigt go After Work. För att komma in i go stämmning så börjar vi dagen med denna underbara låt:



Bright Eyes- Sunrise, Sunset


Sandviken, vad ska man säga?

Skolelever i Sandviken äter inte skolmaten. Istället går det till snabbköpen och köper energidrycker och chokladkakor. Detta gör att de blir "tokhöga". Den enklaste lösningen på detta problem hade väl egentligen vart att göra bättre skolmat. Men inte i Sandviken, där sätter de en 18 års gräns på energidryck.


Humor.

Hittade den här bilden på "Tjocke Jimmy & Keaton's Superblogg". Jag tycker den är fruktansvärt rolig!


En kille som sitter i skiten.


Joel Alme.

Joel Alme är en fantastisk man. Han släppte skivan "Master Of Ceremonies" i April 2008 som är en fantastisk skiva. Nu har Joel Alme skrivit om låten "A Young Summer's Youth" till en så kallad inmarschlåt för IFK Göteborg med hjälp av Pontus Tenggren från "Hästpojken". Titeln till låten är "Snart skiner Poseidon" och är fruktansvärt bra.



Tänk er att fira ett Sm-Guld med denna låten!

Allsvenskan.

Allsvenskan kör snart igång och det är mycket snack om detta. Det är biljetthysteri i Göteborg på grund av den nya arenan. Premiärerna är redan slutsålda och årskorten säljer bra för ett (!) av göteborgslagen. Det är nästan lite för mycket fokus på den nya arenan "Gamla Ullevi". Såg detta på GT precis:



Nu har det väl endå gott över gränsen!?


 

Lunch.

Detta är fanimig världsklass:


God Morgon!

Såhär började min dag:


Söndag.

Underbart väder idag. Har tillbringat hela dagen på stan. Började med att ta en fika å sedan gick man en sväng. Köpte mig ett par nya skor. Tycke jag var värd de. Sen drog vi förbi Pizza Hut, riktigt, riktigt fint. Nu ligger jag hemma på soffan och funderar på att gå och hämta iste i kylen.

Jag älskar helgen!

Lördag.

Denna underbara dag. Dagen kommer antagligen att gå ut på att dricka några öl på min favoritrestaurang. Sedan bär det av mot stan och dimman. Känns som att vi kommer att tillbringa en hel del tid i Vasastan ikväll, men ingen vet.

Air-Alpha Beta Gaga.

Jag tänker fortfarande på Paris och Frankrike:



Vad ska man säga?


Blogghuvud.

Jag måste fixa ett blogghuvud. Tycker inte ens man kan kalla det jag har nu för blogghuvud. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att det ser ut som skit. Det är mitt mål denna helg, att fixa ett blogghuvud!

Hype.

Kollade på programmet "Hype" på tvåan nu. Ett trevligt program faktiskt. De var mycket snack om Paris och modeveckan. Jag tycker att Paris verkar så jävla skönt på nått sätt. Jag har aldrig vart där men jag kommer antagligen åka dit under årets gång. Känns som att det finns sköna klubbar, sköna cafén osv. Men jag har också hört att parisborna skall vara aroganta och allmänt tetiga. Det känns som att jag får åka dit och skaffa mig en egen uppfattning.


Snö.

Snö. Fy fan vad jag hatar detta! Jag hade en del förhoppningar på vår, nu bilr de slask istället.


Herregud.

De e nån jävla vegetarian på P3 nu. Jag blir så trött, så jävla trött. Dricker mitt kaffe nu. Starkare än vanligt. Inte svart, men nästan. Jag måste komma igång nu. Måste släppa gårdagen och börja tänka framåt! Det gör jag med denna fantastiska låten, nu jävlar! Nu är jag på gång!



Tungt.

Riktigt tungt att gå upp ur sängen idag. De e väl inget snack egentligen. United var det bättre laget. Men det kunde gått hur som helst, hade Inter tagit vara på sina chanser hade jag kanske vart lite gladare idag. Nu är det fokus på ligan och Coppa Italia! En notis bara, United har spelare som Tévez, Park, Nani & Anderson på bänken. Inter slänger in Adriano, Muntari & Figo när de måste vinna.

Där är skillnaden.


Tool - Ænema


Vår.

Känns lite som vår idag. Riktigt skönt. Man vill bara ut och ta en fika men här sitter man och stirrar rätt in i en datorskärm. Såg på Boston Tea Party för några månader sedan. Då frågade Fredrik nån i deras panel hur de trodde människan skulle se ut om ex antal år. Då trodde han att de allra flesta skulle ha väldigt tjocka glasögon på grund av att vi satt så mycket framför just datorn.

Rätt sjukt endå.

Dagens.

Gårdagen slutade med att Juve, Sporting & Panathinaikos fick lämna Champions League. Mest synd tycker jag faktiskt om Juventus. Jag tycker att domarn var så pinsamt jävla dålig. Folk pratar om att italienskadomare håller låg klass. Spanska, vad ska man säga? Fruktansvärt dåliga. Om jag inte minns fel så hade Inter spanska dommare när de åkte ur Champions förra året mot Liverpool. Då visades Marco Materazzi ut i första mötet på helt felaktiga grunder, detta var direkt avgörande!

Ikväll spelar Inter mot Manchester United, de har väl ingen missat. Men även denna gången så är det spanska domare som kommer att avgöra. Jag är helt säker på detta, och det är fan inte kul! Jag är så äckligt nervös inför denna kväll. MEN! Jag tror Inter får med sig 1-1 och går vidare på bortamål. Finns det en gud så går Inter vidare ikväll! Går Inter vidare ikväll så vinner fotbollen!


Champions League.

Japp, då var de avspark. Två fantastiska kvällar att se fram emot. Imorgon är den riktiga festen, ikväll är de förfest. Jag kommer välja att följa Juventus-Chelsea där jag faktiskt hoppas att Juventus vinner. Inte för att jag gillar Juventus, utan för att jag hatar Chelsea. Men det blir riktigt tufft för Juventus idag, riktigt tufft.

Trevlig kväll.

Blondinbella.

Blondinbella gör moraltesten idag på P3. Kan bli hur bra som helst! Missa inte detta!


Min bil.

Såhär ser min bil ut efter vansinnesfärden i söndags:


Go gubbe.


Foo Fighters - Everlong (Skin and Bones) Live.


Vegetarianer.

Läste på Alex Schulman´s blogg om någon slags vegetarian incident vid hans matbord. Han avslutar artikeln med dessa ord:

"FY FAN FÖR DE MÄNNISKOR SOM BLIR BJUDNA PÅ MIDDAG OCH STÄLLER KRAV PÅ MATEN!

MEDDELANDE TILL ALLA ER VEGETARIANER DÄR UTE SOM GÖR PÅ DET VISET - FAR ÅT HELVETE!

OM NI NU ÄR SÅ SKEVA I HUVUDET SÅ ATT NI INTE KAN ÄTA KÖTT, SÅ FÅR NI VÄL ÄTA ER MÄTTA DÄR HEMMA PÅ ERA JÄVLA ROTFRUKTER INNAN NI KOMMER HEM TILL MIG FÖR ATT SABOTERA ALL GOD STÄMNING!"

Tack för detta Alex. En fantastisk start på Tisdagen!


Min dag.

Min dag har gått ut på att ringa diverse försäkringsbolag och bilverkstad. Efter detta åkte jag in till stan och käkade lunch på ett ställe som heter Toscana. Riktigt trevlig restaurang faktiskt. God mat och riktigt bra service. Till förrätt åt jag husets soppa:


Efter detta åt jag rostbiff med ugnstekt potatis, riktigt, riktigt fint:



Jag tyckte jag var värd detta efter gårdagens trauma. Efter att ha kört ett gott pass på gymmet kommer nu kvällen gå ut på att mest ligga på soffan.

Trevlig kväll.

Eagles Of Death Metal.

Eagles Of Death Metal var riktigt bra igår. En riktigt bra spelning och jag är mer är nöjd! När jag skulle ta mig hem från spelningen så tog jag bilen. När jag var påväg så var de så jävla halt så jag åkte av vägen. Min natt har alltså gått ut på att stå och frysa, ringa bergare, berga bilen och slutligen komma hem. Inget att rekomendera.

Men nu bjuder jag er på denna fantastiska låt:


Sportbladet.

Grymt skönt väder idag. Man vill bara ut och ta en go promenad. Eller inte. Läste precis Sportbladet och om gårdagens Turinderby. Mats Wennerholm var på plats och skulle skriva om matchen. Det enda han egentligen skriver om är hur kallt det var på Stadio Olympico, hur dålig service det var på Stadio Olympico, hur mycket bättre kaffe det är i NHL, hur mycket skönare stolar det är i NHL, bla bla bla!

Varför i helvette ska en hockeygubbe skriva om ett fotbollsderby? Hur tänkte ni här?  Inte för att jag är något stort fan av Juventus eller Torino men jag tycker det är orättvist mot de som är de. Orättvist mot dem som älskar italiensk fotboll!

Ikväll smäller det. Eagles Of Death Metal på Trägår´n, sjukt höga förväntningar!

Fika.

Just nu sitter jag och kollar Genoa-Inter. Det ser väl inte direkt just ut. Trots att Inter leder med 1-0 så har endå Marco och Burdisso bytts ut på grund av skada. Men vi får väl se hur allvarligt det är.

Tog mig ur soffan förut. Åkte ner till stan och tog en fika. Då slank en sån här liten rackare ner:



Handsome Furs - I'm Confused

Hittade denna grymma låt på Gågatan. En riktigt skön blogg, kolla in den!


Lördag.

Denna underbara dag. Gick upp ur sängen för ca 15 minuter sedan. Har nu flyttat mig ut till soffan och funderar lite hur min dag kommer att se ut. Känns som att jag kommer ligga här ett tag faktiskt. Men det är jag fanimig värd.


Helg.

Fredag idag. Underbart med helg. Behöver fanimig lite helg. Något som jag ser fram emot denna helg är Eagles Of Death Metal på Trägår´n nu på Söndag. En annan grej som är gott med helg är att man kan göra lite som man vill. Ingen kan egentligen tvinga mig att kliva ur sängen. Ingen kan tvinga mig ur soffan. Och ingen kan tvinga mig att inte dricka öl.

Just nu sitter jag på jobbet och tänker på döden. Lite sjukt endå.

Adam West- There's A Bimboo Under My Bed.


Lyxfällan.

Igår satt jag hemma och kollade på "Lyxfällan". Gårdagens program handlade om Anna Hibbs. En slags jet-set tjej som verkade ha en ganska skev bild av verkligheten. Det var ganska uppenbart att detta var något slags pr-trick.
Jag läser nu på hennes blogg att hon även ska vara med i "Du blir vad du äter"

Frågan är hur långt vissa människor är beredda att gå för att få gratisdrinkar på Stureplan?


Min morgon.

Såhär började min dag:


Kasabian - Club Foot (Glastonbury Festival 2007)


Dessa Entreprenörer.

Efter jag hade ätit mig lunch idag begav jag mig till Statoil för att köpa mjölk. När jag går till kylen så ser jag något mycket märkligt. En stor hög av mjölkpaket. Jag undrar givetvis varför alla mjölkpaket ligger i en hög och inte snyggt uppradade som de brukar. Jag plockar upp ett av paketen, kollar bäst-före datumet. Mjölken går ut idag. Jag tar en närmare titt i kylen och ser att det ligger fler mjölkpaket undera denna hög. Den mjölken går ut den nionde. Jag tar ett sådant paket.

Dessa entreprenörer. . .

Daniel & Victoria.

Folk snackar hit och dit angående detta bröllop. Skattebetalarna vill inte betala brölloppet. Skattebetalarna vill att kungen ska ta av sina egna pengar och betala för sin egna fest. Men vänta lite nu, är inte kungens "sparade" pengar också skattepengar?

Bara en tanke. . .


Fint.


Min Lunch.


Maximo Park - Books From Boxes.


Konstigt.

Jag skrev igår angående mitt morgonkaffe. Igår på lunchen så hittade jag en Espresso House. Då tänkte jag "Fan va gött, där kan jag köpa mitt kaffe imorgon bitti" Imorse då, jag gick dit och såg att de öppnade kl. 09 (!)

Jag blir så trött.

Snygg Bil.

Dags att besikta bilen?



Fotbollshuliganer.



Läser den här artikeln i GP. Det är alltid inför varje säsong en hel del debatter om fotbollsgrabbarna.
Detta våld är ingenting som kommer att försvinna. Dessa grabbar tycker det är roligt att slå varandra på käften. Varför kan de inte få göra de? Så länge ingen oskyldig skadas så är det väl lugnt att de slår varandra i bitar på en skolgård i Kinna?

Sen kan man ställa frågan hur mycket just detta har med fotboll att göra, egentligen.

BRMC - Whatever Happened To My Rock N' Roll.


Sjukt.

Sitter här och jobbar. För dagen befinner jag mig i Borås. Ganska centralt i Borås om jag har förstått detta rätt.
Dagen började med att jag skulle köpa mitt morgonkaffe. Jag gick till Mc Donald´s på nån jävla gata här. Men de öppnade kl. 10. Är detta normalt?

Nu har jag äntligen fått mitt kaffe så nu känner jag mig som en människa igen.

Youtube.

Youtube är fantastiskt. Om man tänker efter så är det nästan så att allt som är roligt ser man på Youtube. Om man inte ser det där, så finns det där. Jag tänker mig att Youtube är en värld. Jag skulle vilja bo i denna värld. Tänk att alla klipp är olika rum. När man öppnar dörren till ett av rummen så hamnar man i ett klipp. Ganska sjukt endå. Sjukt kul!

Isaia Napoli.

Var inne och kollade lite på Isaia Napoli´s hemsida och hittade den här bilden. Är det inte en fantastisk bild? Kavajen, byxorna snyggt upprullade och inga strumpor.


Queens Of The Stone Age-Feel Good Hit Of The Summer.


Blogg.se

Varför ser man bara det senast inlägget? Vad är problemet?

Måndag.

Äntligen Måndag. Dagen man längtar efter hela veckan. Underbart att sitta på jobbet och veta att man har en helt ny arbetsvecka framför sig!


Super Mario.

Matchen slut. Känns som en seger. Riktigt starkt att vända matchen och få med sig en poäng.
Men det är en speciell händelse jag har i mitt huvud efter matchen. Ni som kollade på matchen såg
att Super Mario Balotelli satte fingret framför munen framför romasupportrarna, många undrar säkert varför.

Detta är på grund av att varje match Balotelli har spelat mot Roma har romasupportrarna hånat honom.
De har hånat honom genom att skrika apljud och glåpord så fort han får bollen. Varför? Han är svart!
Han är lika svart som Okaka, en av de spelare som finns med i Romas trupp.
Christian Panucci gillade inte Balotelli´s gest. Han tyckte säkert det var onödigt av Balotelli.
Balotelli svarade genom att sträcka ut tungan.

Mario Balotelli är en oslipad diamant. En oslipad diamant som kan bli hur bra som helst.
Det visade han idag!




Io Sono Interista.

Helvette!

28 minuter har gått av den här jävla matchen. Inter 0, Roma, 2. Vad i helvette! Inter spelar som ett jävla pojklag och jag sitter här och skäms! Jag skäms!

Gud, ge mig styrka. Ge mig och Inter den styrka vi behöver för att kunna hålla huvudet högt veckan som kommer!

Snälla Gud!

Viktig mtach.

Grymt viktig match ikväll. Ska jag vara helt ärlig så är Roma inte direkt ett favoritlag. Skulle faktiskt kunna säga att jag hatar dem. Nog om de. Det kommer antagligen bli en grymt jämn match, eller inte. Vi får se. Det gick inte direkt bra för Roma sist. Marco tillbaka i truppen, hoppas de blir spel!

Javier Zanetti avgör ikväll.


Min Lördag.

De har vart riktigt dålig uppdatering nu. Men gårdagen gick i spritens täcken! Helt galen kväll som slutade med att en av mina vänner fick sitta i en polisbil halvnaken och be om ursäkt för att han hade gjort ett stage dive (!) från baren. Skönt.

Dagen kommer ägnas åt soffliggande skulle jag tro.

Håll tillgodo!

RSS 2.0